EMILE HENRY Керамична форма за печене на хляб/чабата "CIABATTA BAKER"
• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури: - 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване
• Материал: HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• Външен размер вкл.дръжките: 39 х 23 х 10,5 см
• Вътрешен размер: 36 х 21 х 3,5 см
• Вместимост: 1,2 литра
• Тегло: 3,4 кг
• Размери на опаковката: 40 х 25 х 14 см (ДхШхВ)
• Цвят по избор: червен, черен, екрю
• Подходяща за: фурна, съдомиялна машина, мировълнова фурна
Чабата (Ciabatta) е класически италиански хляб, приготвен от нискомаслено и много тънко тесто, което му придава уникална влажна текстура, мека вътрешност и уникален вкус.
Благодарение на Ciabatta Baker, питките (до 250 g всяка) са с перфектна форма, а куполният капак помага да се контролира нивото на влажност, за да се осигури хрупкава коричка, а вътрешността да остане влажна и пухкава.