EMILE HENRY Керамична форма за печене с капак "CHEESE BAKER"
• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури: - 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване
• Материал: HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• Външен размер: 19,5 х 17,5 см (ДхШ)
• Вътрешен размер: 15,5 х 15,5 см (ДхШ)
• Височина: 10 см
• Вместимост: 0,55 литра
• Тегло: 1,1 кг
• Размер на опаковката: 21,5 х 19 х 11,6 см
• Цвят: тъмнозелен, жълт
• Подходяща за: фурна / микровълнова фурна / фризер / съдомиялна машина
Производител: EMILE HENRY / Франция
Cheese Baker на EMILE HENRY е идеалeн за приготвяне на сирене, което да се сервира горещо: разтопени мезета на базата на сирене бри, мини-фондю или френска вечеря в стил „раклет“.
Независимо дали е бри, моцарела или козе сирене; просто поставете сиренето във формата, добавете подправки (чубрица и др.), затворете капака и сложете във фурната.
След като се изпече, сервирайте директно на масата.
Ще имате гарантиран „Уау“ ефект!
Сиренето - топло и кремообразно, е готово да се сложи върху тостове, крекери или да се излее върху задушени зеленчуци и месо.
А може и просто да служи като дип с парченца хляб или чипс.
Практичният капак помага да се поддържа сиренето влажно и да запази ароматите си.
И благодарение на керамиката Hight Resistance ©,ястието ще се поддържа топло за по-дълго време.
Глазурата на съда е устойчива, непорьозна, издръжлива и лесна за почистване.
Всички продукти на Emile Henry са произведени във Франция.