Vin Bouquet Сет аксесоари за вино "ROYAL" - 4 части

  • Колекция: Vin Bouquet
  • Кат. номер: VB FI 024 SET

Размери на опаковката: 30 см/21 см/ 6см.
Тегло: 0,644 гр.
Комплектът съдържа:

  • Тирбушон
  • Прибор за наливане
  •Тапа за вино с вакуум помпа
  • Охладител за бутилки

 

 

Сет аксесоари за вино "ROYAL" Ви предлага необходимия минимум, достатъчен да покажете елегантност и финес в сервирането на вино. Охладете виното до необходимата температура. Оставете охладителя за няколко часа в камерата и поставете бутилката в него. Той ще поддържа подходяща температурата на виното.

Забодете тирбушона в средата на тапата и започнете да навивате. Трябва да навлезе достатъчно, но не съвсем до края на тапата, за да можете да я извадите без да се натроши и без парченца от нея да попаднат във виното. Ако пък навиете недостатъчно тирбушона, рискувате тапата да се строши и да не успеете да я извадите от бутилката.

Приборът за наливане се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите.

Ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуумна помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.

75,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете: